- Charlotte
Bananlapper
Oppdatert: 30. nov. 2020
Gode og mettende bananlapper med havregryn.
Det beste med denne oppskriften er at du mest sannsynlig allerede har ingrediensene hjemme, og slipper derfor å handle inn.

ca.10 lapper 15 minutter
Ingredienser:
2stk/200g Banan
1 Egg
1ts Bakepulver
120g Havregryn
1ts Kanel
0,5-1 dl Melk
Dette gjør du:
Legg bananene i en bolle og mos med en gaffel. Rør inn egget. Tilsett resten av ingrediensene, tilsett melk etter hvor tykk du vil ha røren. La røren svelle noen minutter mens du varmer stekepannen.
Stek til du får en gylden farge på hver side.
Perfekt til å bruke opp brune bananer! Eller så kan du jo teste ut dette bananbrødet.

Næringsinnhold pr. bananlapp:
104 kalorier
4,8g protein
16,4g karbohydrater
1,6g fiber
2g fett
0,7g mettet fett
1,1g umettet fett
Jeg har forresten en oppskrift på skikkelig digge proteinpannekaker uten banan her.
Håper det smaker!