- Charlotte
Eplemuffins med kremfyll
Oh yes, saftige muffins med en enda saftigere kjerne.

6stk medium 20 min
Ingredienser
Muffins:
100g Sammalt speltmel
1ts Bakepulver
2ts Sukrin gold
120g Kesam original
2stk Egg
1stk Eple
1ts Kanel
Fyll:
60g Kremost naturell
1ss Sukrinmelis
1ss Vaniljeproteinpulver
1. Miks alt det tørre og rør inn kesam og egg. Kutt eple i små biter eller riv med rivjern.
Hell over i muffinsformer og stek midt i ovnen ved 190 grader i 5 min.
2. Visp sammen fyllet.
3. Ta muffinsene ut etter 5 minutter og ha en t-skje med fyll i hver muffin.
4. Sett tilbake i ovnen og stek i 10 minutter.
5. Avkjøl og nyt.
Tips: Du kan bytte sammalt speltmel med; hvetemel eller havremel.

Næringsinnhold per stykk:
130 Kalorier
9g Protein
13g Karbohydrater
2,5g fiber
4g Fett
1,6g mettet fett
1,2g umettet fett
Håper det smaker 🍎