• Charlotte

Fiskesuppe

Oppdatert: feb. 9

Super enkel og god fiskesuppe! Med grønnsaker, laks, torsk og creme fraiche.


20 min

Oppskrift på speltstykkene finner du her.


Ingredienser

  • 2 terninger (20g) fiskebuljong

  • 1 L vann

  • 300g fisk i terninger (torsk og laks)

  • 230g Gulrøtter

  • 370g Søtpotet

  • 100g Purreløk

  • 300g Lettere Creme Fraiche

  • Salt & pepper


Slik gjør du:

Kok opp vann og rør ut fiskebuljongen, ha i grønnsakene og kok i ca.10 min.

Tilsett creme fraiche og litt salt og pepper etter smak. Rør om et par ganger og tilsett fisken helt til slutt, og skru ned kokeplaten. La fisken trekke i 5 min. Obs! Hvis fisken er frossen, la den trekke 5 min ekstra.


Næringsinnhold pr. 100 gram

87,7 kalorier

5,6g protein

7,6g karbohydrater

1,1,3g fiber

4,6g fett

1,9g mettet fett

2,6g umettet fett


Håper det smaker!


Har du spørsmål, kan du ta kontakt med meg her. :)

© 2019 by Nickolotte.

  • Black Instagram Icon