- Charlotte
Fiskesuppe
Oppdatert: 30. nov. 2020
Super enkel og god fiskesuppe! Med grønnsaker, laks, torsk og creme fraiche.
20 min

Oppskrift på speltstykkene finner du her.
Ingredienser
2 terninger (20g) fiskebuljong
1 L vann
300g fisk i terninger (torsk og laks)
230g Gulrøtter
370g Søtpotet
100g Purreløk
300g Lettere Creme Fraiche
Salt & pepper
Slik gjør du:
Kok opp vann og rør ut fiskebuljongen, ha i grønnsakene og kok i ca.10 min.
Tilsett creme fraiche og litt salt og pepper etter smak. Rør om et par ganger og tilsett fisken helt til slutt, og skru ned kokeplaten. La fisken trekke i 5 min. Obs! Hvis fisken er frossen, la den trekke 5 min ekstra.
Næringsinnhold pr. 100 gram
87,7 kalorier
5,6g protein
7,6g karbohydrater
1,1,3g fiber
4,6g fett
1,9g mettet fett
2,6g umettet fett
Håper det smaker!
Har du spørsmål, kan du ta kontakt med meg her. :)