• Charlotte

Granola

Oppdatert: feb. 9

Med kokos og mørk sjokolade.


Til 2 store porsjonsglass


Ingredienser:

  • 150g havregryn

  • 50g kokosmasse

  • 50g solsikkekjerner

  • 50g linfrø

  • 50g sesamfrø

  • 50g chiafrø

  • 85g flytende honning

  • 40-45g mørk sjokolade

Slik gjør du:

Bland alt bortsett fra honning og sjokolade godt sammen i en bolle.

Hell over honning og bland godt.

Fordel jevnt utover ett stekebrett ikledd bakepapir.

Stek på 150 grader varmluft i ca.30min. Gjerne vend om blandingen litt i ny og ne under steking.

Mens granolaen godgjør seg i ovnen kan du hakke sjokoladen i små biter. Jeg liker å helle den over når granolaen fortsatt er varm, slik at den smelter seg inn i blandingen. Vil ha bitene hele, la granolaen kjøle seg helt ned først.


Næringsinnhold pr.100gram

450 kalorier

12g protein

38g karbphydrater

27g fett




Kjempe godt til grøt, yoghurt eller med melk!

Oppbevares i et luft-tett glass eller boks i romtemperatur. Holdbar i ca. 3 måneder.




Håper det smaker!

Har du spørsmål, kan du kontakte meg her. :)

© 2019 by Nickolotte.

  • Black Instagram Icon