- Charlotte
Granola
Oppdatert: 30. nov. 2020
Med kokos og mørk sjokolade.

Til 2 store porsjonsglass
Ingredienser:
150g havregryn
50g kokosmasse
50g solsikkekjerner
50g linfrø
50g sesamfrø
50g chiafrø
85g flytende honning
40-45g mørk sjokolade
Slik gjør du:
Bland alt bortsett fra honning og sjokolade godt sammen i en bolle.
Hell over honning og bland godt.
Fordel jevnt utover ett stekebrett ikledd bakepapir.
Stek på 150 grader varmluft i ca.30min. Gjerne vend om blandingen litt i ny og ne under steking.
Mens granolaen godgjør seg i ovnen kan du hakke sjokoladen i små biter. Jeg liker å helle den over når granolaen fortsatt er varm, slik at den smelter seg inn i blandingen. Vil ha bitene hele, la granolaen kjøle seg helt ned først.

Næringsinnhold pr.100gram
450 kalorier
12g protein
38g karbphydrater
27g fett
Kjempe godt til grøt, yoghurt eller med melk!
Oppbevares i et luft-tett glass eller boks i romtemperatur. Holdbar i ca. 3 måneder.
Håper det smaker!
Har du spørsmål, kan du kontakte meg her. :)