• Charlotte

Grillet torsk

Lettvint og sunn middag: grillet torsk med squash, gulrøtter og grønn asparges.


4 porsjoner 20 minutter


Ingredienser:

  • 500g Torskefilèt, skinnfri

/4 filèter à 125g

  • 8 Grønn Asparges

  • 4 Gulrøtter

  • 1 Squash

  • 25g flytende smør

  • 2ts Gressløk, finhakket

  • Salt og pepper


Så enkelt:

Del torsken i 4 like store deler og kutt grønnsakene. Fordel torsk og grønnsaker på 4 store biter med aluminiumsfolie, og husk at de må være store nok til å kunne lukkes igjen. Ha smør, gressløk og litt salt og pepper i en liten skål, bland godt. Pensle torsken på begge sider og brett sammen aluminiumsfolien. Tips: Unngå å legge alle grønnsakene oppå torsken.

Grilles under lokk i 10 minutter.

Serveres gjerne med en lun salat, eller hva med fløterødbeter?

Næringsinnhold pr. porsjon:

153 kalorier

25g protein

10g karbohydrater

3,25g fiber

2g fett

0,5g mettet fett

1,5g umettet fett



Fisk til middag?

Her er noen flere forslag:


Håper det smaker 🐟

© 2019 by Nickolotte.

  • Black Instagram Icon