• Charlotte

Gulrot chips

Oppdatert: 29. des. 2019

God til tapas, som tilbehør eller snacks.


Ingredienser:

  • 200g Gulrøtter

  • 10g Persille

  • 1 ss Olivenolje

  • Salt og Pepper


Slik gjør du:

Kutt gulrøttene i strimler. Ha de i en bolle sammen med oppkuttet persille, salt og pepper. Bland godt.

Fordel jevnt utover på et stekebrett ikledd bakepapir. Bakes i ovnen på 200 grader i 15-20 minutter.




Tips: Prøv deg frem med ulike krydder, f.eks. paprika eller hvitløk.

Næringsinnhold per porsjon:

144 kalorier

2g protein

10g karbohydrater

6g fiber

10g fett

1g mettet fett

0g umettet fett


Kesam dipp:

  • 100g mager kesam original

  • 10g oppkuttet persille

Bland sammen og dipp gulrot chipsene.


Har du spørsmål, kan du kontakte meg her 😊


Håper det smaker!

© 2019 by Nickolotte.

  • Black Instagram Icon