- Charlotte
Gulrot chips
Oppdatert: 30. nov. 2020
God til tapas, som tilbehør eller snacks.

Ingredienser:
200g Gulrøtter
10g Persille
1 ss Olivenolje
Salt og Pepper
Slik gjør du:
Kutt gulrøttene i strimler. Ha de i en bolle sammen med oppkuttet persille, salt og pepper. Bland godt.
Fordel jevnt utover på et stekebrett ikledd bakepapir. Bakes i ovnen på 200 grader i 15-20 minutter.
Tips: Prøv deg frem med ulike krydder, f.eks. paprika eller hvitløk.
Næringsinnhold per porsjon:
144 kalorier
2g protein
10g karbohydrater
6g fiber
10g fett
1g mettet fett
0g umettet fett
Kesam dipp:
100g mager kesam original
10g oppkuttet persille
Bland sammen og dipp gulrot chipsene.
Har du spørsmål, kan du kontakte meg her 😊
Håper det smaker!