- Charlotte
Gulrot og ingefær suppe
Oppdatert: 30. nov. 2020
Gulrot og ingefær suppe, toppet med knasende kjerne-snop!
Dette er en veldig enkel og lav-kalori suppe du kan servere "plain" eller med f.eks. scampi eller kylling og nudler.

6 porsjoner 20 min
Ingredienser:
1stk Hvitløkfedd
1 kvist Basillikum
25g Ingefær
495g Gulrot
1ss Olivenolje
2stk Grønnsaksbuljong
1L vann
Slik gjør du:
Kutt opp hvitløk, ingefær og gulrot. Ha olivenolje i en stor kasserolle og stek hvitløk og ingefær i ca. 2min. Tilsett grønnsaksbuljong og vann, og rør om til buljongen er godt oppløst. Tilsett gulrot og kok opp. Når gulrøttene er myke, tilsetter du litt basillikum, salt og pepper og mikser suppa med en stavmikser eller heller over i kraftig blender.

Her har jeg toppet med knasende kjerne-snop! Klikk her for oppskrift.
Eller server med lune speltstykker til? For oppskrift klikk her.
Næringsinnhold per porsjon (300g):
32 kalorier
1g protein
5,2g karbohydrater
2,7g fiber
0,2g fett
0,1g mettet fett
0,1g umettet fett
Har du spørsmål, kan du kontakte meg her 😊
Håper det smaker!