• Charlotte

Gulrot og ingefær suppe

Oppdatert: feb. 1

Gulrot og ingefær suppe, toppet med knasende kjerne-snop!

Dette er en veldig enkel og lav-kalori suppe du kan servere "plain" eller med f.eks. scampi eller kylling og nudler.


6 porsjoner 20 min


Ingredienser:

  • 1stk Hvitløkfedd

  • 1 kvist Basillikum

  • 25g Ingefær

  • 495g Gulrot

  • 1ss Olivenolje

  • 2stk Grønnsaksbuljong

  • 1L vann


Slik gjør du:

Kutt opp hvitløk, ingefær og gulrot. Ha olivenolje i en stor kasserolle og stek hvitløk og ingefær i ca. 2min. Tilsett grønnsaksbuljong og vann, og rør om til buljongen er godt oppløst. Tilsett gulrot og kok opp. Når gulrøttene er myke, tilsetter du litt basillikum, salt og pepper og mikser suppa med en stavmikser eller heller over i kraftig blender.


Her har jeg toppet med knasende kjerne-snop! Klikk her for oppskrift.

Eller server med lune speltstykker til? For oppskrift klikk her.

Næringsinnhold per porsjon (300g):

32 kalorier

1g protein

5,2g karbohydrater

2,7g fiber

0,2g fett

0,1g mettet fett

0,1g umettet fett




Har du spørsmål, kan du kontakte meg her 😊

Håper det smaker!

© 2019 by Nickolotte.

  • Black Instagram Icon