• Charlotte

Kålruller

Oppdatert: 17. okt. 2019

Har du kål til overs, eller bare vil ha en ny vri på vårruller? Sjekk ut disse kålrullene! Perfekt til å bruke opp middagsrester og egner seg godt som snacks eller til tapas.



Kålrullene er enkle å lage og er perfekt il å bruke opp middagsrester. Denne gangen hadde jeg rester av kyllingkjøttdeig fra tacoen.


Ingredienser:

  • Kyllingkjøttdeig /middagsrester

  • Hodekål

  • Grønnsaker





Slik gjør du:

Dra av hele blad fra hodekålen og senk de i kokende varmt vann i 1-2 minutter, til de mykner. Pass på at du har fjernet det meste av stilken da denne ikke vil bli så lett å rulle sammen.

Fyll det varme kålbladet med hva du vil av kjøtt og grønnsaker, og rull sammen. La de ligge ett par minutter slik at de får festet seg godt.




Server gjerne med salat og kesamdipp!


Rask og enkel dipp:

  • 150 gram mager kesam original

  • 1/2 ts paprikapulver

  • 1/2 ts hvilkøkspulver


Håper det smaker!


Har du spørsmål, kan du kontakte meg her 😊

© 2019 by Nickolotte.

  • Black Instagram Icon