• Charlotte

Karri nudler

Kremete nudler med kylling og grønnsaker. Denne har blitt favoritt hjemme, nesten på lik linje med fredagstacoen.


4 porsjoner 20-25 min


Dette trenger du:

  • 400g eggenudler

  • 200g kyllingfilet

  • 3 stk gulrøtter

  • 1stk brokkoli

  • 5dl kokosmelk

  • 2ss karri

  • 1ts chilikrydder

  • 1/2ts salt

  • Smør/olje til steking



Slik gjør du:

1. Kok opp eggenudler etter anvisning på pakken.

2. I mellomtiden kutter du opp brokkoli og gulrøtter.

3. Skjær kyllingfilet i biter og stek i en panne med litt matolje eller smør, ha gjerne litt karri og salt på kyllingen ved steking.

4. Hell av vannet til nudlene og ha i kyllingen, og stek grønnsakene.

5. Samtidig tar du kokosmelk og krydder i kjelen med nudler og kylling. La simre på svak varme mens du rører.


Tips:

- Kokosmelken kan byttes med lavfett kokosmelk eller evt. matfløte.

- Bruk de grønnsakene du liker best, eller det du har igjen i kjøleskapet.

- Smak deg fram med krydder, liker du chili og hvitløk er det helt super å vende inn finhakket chili og hvitløk i blandingen.



Håper det smaker :)

© 2019 by Nickolotte.

  • Black Instagram Icon