- Charlotte
Marsipankuler
Oppdatert: 30. nov. 2020
Deilig og enkel snop til påske eller jul!

15 min 18 kuler
Ingredienser:
90g Mandelmel, fettredusert
60g Sukrinmelis
2stk (60ml) Eggehviter
130g Lys/mørk kokesjokolade
Valgfri pynt
Så enkelt:
Bland mandelmel og sukrinmelis i en bolle. Vend inn eggehviten og kna ut en liten deig med hendene, og trill ut 18 kuler.
Ha sjokoladen i en liten bolle og varm i mikro på 2 intervaller av 30 sekunder, rør litt underveis. Du kan også smelte sjokoladen i kjele.
Dekk marsipankulene med sjokolade og legg de på et bakepapir.
Sett i kjøleskap til sjokoladen stivner, eller hvis du vil spise med en gang: sett de i frys i ca. 5 minutter.
Pynt med det du vil! Jeg har brukt gul decor frosting på disse, man hva med en klassisk versjon med strøssel?

Næringsinnhold pr. porsjon:
54 kalorier
3,5g protein
3,8g karbohydrater
1,3g fiber
2,3g fett
1,2g mettet fett
1,2g umettet fett
Håper det smaker!