• Charlotte

Pasta carbonara

Fullkornspaghetti med kalkunbacon, spinat, sjampinjong og hvitløk.

Altså, carbonara er jo så utrolig godt! For at en pasta carbonara skal være skikkelig god, mener jeg den bør ha godt med tilbehør til pastaen og være kremete samtidig som den utgjør et komplett måltid. Prøv gjerne min versjon av klassikeren!


20-25 min 3 porsjoner

Ingredienser:

  • 250g Fullkornspaghetti/din favoritt pasta

  • 4stk Egg

  • 15g Revet parmesanost

  • 140g Kalkunbacon

  • 85g Sjampinjong

  • 65g Spinat

  • 1-2 Hvitløksfedd

  • 1ss Olivenolje/smør til steking

  • Salt og pepper


Sånn gjør du det:

  1. Kok opp pasta etter anvisning på pakken.

  2. Stek kalkunbacon og skjær i skiver. Bruker du vanlig bacon istedenfor kalkunbacon må du huske å la fettet renne av.

  3. Hakk opp hvitløksfedd og sopp. Stek det sammen med smør/olje i en stekepanne. Vend inn spinat til sist.

  4. Visp sammen egg, revet parmesan, salt og pepper.

  5. Hell av vannet når pastaen er kokt slik du ønsker.

  6. Vend inn kalkunbacon og spinat-og soppblandingen.

  7. Rør inn eggeblandingen til slutt.

Topp gjerne med litt revet parmesanost eller server med en lun salat til.

Næringsinnhold pr. porsjon:

521 kalorier

31g protein

60g karbohydrater

1g fiber

16g fett

5g mettet fett

7g umettet fett






Bon Appètit ☺️

© 2019 by Nickolotte.

  • Black Instagram Icon