- Charlotte
Pasta carbonara
Oppdatert: 30. nov. 2020
Fullkornspaghetti med kalkunbacon, spinat, sjampinjong og hvitløk.
Altså, carbonara er jo så utrolig godt! For at en pasta carbonara skal være skikkelig god, mener jeg den bør ha godt med tilbehør til pastaen og være kremete samtidig som den utgjør et komplett måltid. Prøv gjerne min versjon av klassikeren!
20-25 min 3 porsjoner

Ingredienser:
250g Fullkornspaghetti/din favoritt pasta
4stk Egg
15g Revet parmesanost
140g Kalkunbacon
85g Sjampinjong
65g Spinat
1-2 Hvitløksfedd
1ss Olivenolje/smør til steking
Salt og pepper
Sånn gjør du det:
Kok opp pasta etter anvisning på pakken.
Stek kalkunbacon og skjær i skiver. Bruker du vanlig bacon istedenfor kalkunbacon må du huske å la fettet renne av.
Hakk opp hvitløksfedd og sopp. Stek det sammen med smør/olje i en stekepanne. Vend inn spinat til sist.
Visp sammen egg, revet parmesan, salt og pepper.
Hell av vannet når pastaen er kokt slik du ønsker.
Vend inn kalkunbacon og spinat-og soppblandingen.
Rør inn eggeblandingen til slutt.
Topp gjerne med litt revet parmesanost eller server med en lun salat til.

Næringsinnhold pr. porsjon:
521 kalorier
31g protein
60g karbohydrater
1g fiber
16g fett
5g mettet fett
7g umettet fett
Bon Appètit ☺️