• Charlotte

Sølv laks

Oppdatert: feb. 8

Alt-i-ett fiskemiddag? - Ja takk!

Det beste med denne retten er at den er super enkel å lage. Og du kan bruke akkurat de grønnsakene du vil. Her har jeg brukt asparges, gulrot og søtpotet.


30-40 min 2 porsjoner


Ingredienser

  • 200g Laksefilet

  • 150g/en liten Søtpotet

  • 100g/2 stk Gulrot

  • 150g/en bunt Asparges

  • Salt og pepper

  • 1 ss flytende rapskokos/smør

Så enkelt er det:

Sett ovnen på 200 grader.

Rull ut et stykke aluminiumsfolie på kjøkkenbenken og legg på laksefiletene. Kutt opp grønnsaker og legg de rundt laksen på folien. Strø over salt og pepper, og hell over flytende smør eller rapskokos.

Pakk folien sammen, men den trenger ikke å være helt lukket. Stekes på 200 grader midt i ovnen i ca.30 minutter.

Obs: Du kan fint bruke fryst laks, men da må du regne med nesten dobbel steketid.


Næringsinnhold pr. porsjon

376 kalorier

26g protein

20g karbohydrater

5g fiber

20g fett

4g mettet fett

15g umettet fett


Tips! Kutt opp grønnsakene på forhånd eller bruk rester fra en annen middag, så kan du faktisk stelle i stand hele retten og legge i kjøleskapet. Da gjenstår det bare å steke.

Håper det smaker! 😊


© 2019 by Nickolotte.

  • Black Instagram Icon