- Charlotte
Sjokolade med melkekrem
Oppdatert: 6. des. 2020
Bruk den sjokoladen du selv liker: lys, mørk, hvit eller kanskje en blanding.

12 stk 20-30 min
Ingredienser:
150g lys/mørk sjokolade (evt. sukkerfri)
40g hvit sjokolade (evt. sukkerfri)
60g kremost naturell
2ts Sukrinmelis
Slik gjør du:
Smelt lys/mørk sjokolade i en kasserolle, vannbad eller mikro. Hell over i form. Pass på at du får dekket kantene godt. Sett formen i fryseren ett par minutter, i mellomtiden kan du lage fyllet.
Tips: ha all sjokoladen over i formen, snu formen på hode og hell innholdet tilbake i kasserollen.
Smelt lys sjokolade og rør inn kremost og sukrinmelis. Ta formen ut av fryseren og ha i kremfyll. Dekk over med resten av den lyse/mørke sjokoladen. Sett i frys til sjokoladen har stivnet. Oppbevares i kjøleskap.
Næringsinnhold pr. stk:
91,5 kalorier
1,3g protein
9,3g karbohydrater
1,4g fiber
5,3g fett
3,3g mettet fett
1,5g umettet fett
I denne oppskriften brukte jeg 50/50 av lys/mørk sjokolade og philadelphia light.
Håper det smaker! ❤️