• Charlotte

Sjokolade med melkekrem

Bruk den sjokolade du selv liker: lys, mørk, hvit eller eventuelt sukkerfri.

12 stk 20-30 min


Ingredienser:

  • 150g sjokolade (evt. sukkerfri)

  • 40g hvit sjokolade (evt. sukkerfri)

  • 60g kremost naturell

  • 2ts Sukrinmelis

Slik gjør du:

Smelt lys/mørk sjokolade i en kasserolle, vannbad eller mikro. Hell over i form. Pass på at du får dekket kantene godt. Sett formen i fryseren ett par minutter, i mellomtiden kan du lage fyllet.




Tips: ha all sjokoladen over i formen, snu formen på hode og hell innholdet tilbake i kasserollen.


Smelt lys sjokolade og rør inn kremost og sukrinmelis. Ta formen ut av fryseren og ha i kremfyll. Dekk over med resten av den lyse/mørke sjokoladen. Sett i frys til sjokoladen har stivnet. Oppbevares i kjøleskap.


Næringsinnhold pr. stk:

91,5 kalorier

1,3g protein

9,3g karbohydrater

1,4g fiber

5,3g fett

3,3g mettet fett

1,5g umettet fett


I denne oppskriften brukte jeg 50/50 av lys/mørk sjokolade og philadelphia light.


Håper det smaker! ❤️

© 2019 by Nickolotte.

  • Black Instagram Icon