• Charlotte

Tacopai

En liten vri på fredagstacoen. Så digg, og super enkelt å lage!


4-5 personer 40-50 min


Ingredienser:

  • 4 Medium tortillalefser

  • 1/2 Gul løk

  • 1 Rød paprika

  • 1 Vårløk

  • 1 boks (165g) Mais

  • 400g Karbonadedeig/kjøttdeig

  • 1 boks (300g) Creme Fraiche

  • 1 pk tacokrydder/ 2-3ss hjemmelaget tacokrydder

  • 1ss Olje/smør til steking

  • 150g Revet gulost






Dette gjør du:

  1. Fres løk i varm stekepanne med litt olje/smør.

  2. Brun kjøttet og tilsett creme fraiche og tacokrydder. Bland godt.

  3. Tilsett vårløk og paprika i biter og mais. Skru ned varmen og la simre 2-3 minutter.

  4. Sett ovnen på 200 grader, over- og undervarme.

  5. Fordel tortillalefser i en paiform - pass på at de når helt opp til kanten av formen.

  6. Fordel tacoblandingen i paiformen og strø over revet ost.

  7. Stek midt i ovnen i 20-25 minutter.

  8. Avkjøl og nyt.


Fisk til middag? Sjekk ut laksetaco her .


© 2019 by Nickolotte.

  • Black Instagram Icon