- Charlotte
Tacopai
En liten vri på fredagstacoen. Så digg, og super enkelt å lage!

4-5 personer 40-50 min
Ingredienser:
4 Medium tortillalefser
1/2 Gul løk
1 Rød paprika
1 Vårløk
1 boks (165g) Mais
400g Karbonadedeig/kjøttdeig
1 boks (300g) Creme Fraiche
1 pk tacokrydder/ 2-3ss hjemmelaget tacokrydder
1ss Olje/smør til steking
150g Revet gulost

Dette gjør du:
Fres løk i varm stekepanne med litt olje/smør.
Brun kjøttet og tilsett creme fraiche og tacokrydder. Bland godt.
Tilsett vårløk og paprika i biter og mais. Skru ned varmen og la simre 2-3 minutter.
Sett ovnen på 200 grader, over- og undervarme.
Fordel tortillalefser i en paiform - pass på at de når helt opp til kanten av formen.
Fordel tacoblandingen i paiformen og strø over revet ost.
Stek midt i ovnen i 20-25 minutter.
Avkjøl og nyt.
Fisk til middag? Sjekk ut laksetaco her .