• Charlotte

Torsk i panne

Stekt torsk med fennikel- og purreløksaus.


2 porsjoner 20 min


Ingredienser:

  • 200g Torskefilèt

  • 1 ss Smør til steking

  • 70g Fennikel

  • 70g Purreløk

  • 3dl Lett matfløte


Slik gjør du:

Kutt opp fennikel og purreløk i små biter. Ha smør og fennikel i stekepannen og stek til en gyllen farge. Stek torskefilèt 1-2 min på hver side. Tilsett matfløte og purreløk og kok opp. La det småputre i pannen i 5-10 minutter.


Serveres gjerne med poteter til.


Næringsinnhold pr. porsjon:

277 kalorier

23g protein

10g karbohydrater

1g fiber

16g fett

10g mette fett

6g umettet fett






Håper det smaker!

© 2019 by Nickolotte.

  • Black Instagram Icon