• Charlotte

Tunfiskrøre

En god klassiker.


Tunfiskrøre servert med knekkebrød, spinat og agurk.

Ingredienser:

  • 1 boks tunfisk i vann

  • 20g gul løk

  • 40g mager kesam original

  • 10g lett majones

  • 1-2 skiver sitron

  • Salt og pepper


Slik gjør du:

Hell av vannet på boksen med tunfisk og ha bitene over i en skål.

Kutt gul løk i biter og ha i skålen sammen med tunfisk, mager kesam og majones. Bland alt sammen og tilsett salt og pepper.

Skvis saften fra 1-12 sitronskiver over og bland godt.

Tunfiskrøre er en klassiker, og her er det bare å prøve seg frem med krydder og smaker som du liker. Prøv med f.eks. avocado eller chilli i røren.

Næringsinnhold pr. porsjon:

195 kalorier

36g protein

4g karbohydrat

0g fiber

3g fett

1g mettet fett

2g umettet fett



Har du spørsmål, kan du kontakte meg her 😊


Håper det smaker!

© 2019 by Nickolotte.

  • Black Instagram Icon